Receptet kommer från en restaurang i San Fransisco
Instruktioner
- Börja med såsen: Blanda sherry, farinsocker, soja och chiliflingor och ställ åt sidan.
- Hetta upp oljan på medelvärme i en stekpanna.
Lägg i fläskkotletterna och bryn dem ca 2 min på varje sida.
Häll såsen över kotletterna och sänk till svag värme.
Täck över och sjud lätt tills kotletterna är färdiga, ca 10 minuter.
Tillsätt 2-3 msk vatten om vätskan reduceras allt för snabbt.
- Koka pastan enligt paketets anvisningar medan kotletterna sjuder i såsen.
Låt pastan rinna av och lägg upp den på tallrikar.
- Lägg upp kotletterna ovanpå pastan. Håll det varmt.
Blanda maizenan med 2 msk vatten. Blanda väl.
Vispa ner maizenablandningen i såsen, sjud upp och låt sjuda tills såsen tjockar, ca 1-2 min.
Häll över såsen över kotletterna. Garnera med tärnad paprika.
Publicerat den
29 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar