En jätte god kombination med sött och sälta.
Bandspaghetti till är pricken över i:et.
Instruktioner
- Skölj fläskfiléen, torka av den och skär i tjocka skivor. Platta till skivorna lite och bryn den ljusbruna på båda sidor i hett smör. Salta och peppra och ställ åt sidan övertäckt.
- Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen, håll den varm.
- Skala två apelsiner med en kniv, det vita innerskalet ska också avlägsnas. Filéa klyftorna (skär bort alla "hinnor"), ta reda på saften.
Pressa resten av apelsinerna. Skala löken och skär i små tärningar. Ansa champinjonerna och skär i tunna skivor.
- Smält smöret i en stekpanna och fräs löken. Häll i apelsinsaft, buljong och champinjoner i pannan och låt småkoka på svag värme i 10 minuter.
- Tillsätt honung, ingefära, apelsinfiléer och soja. Lägg i fläskmedaljongerna och låt småkoka i 2 minuter. Rör ner créme fraiche.
- Servera medaljongerna med såsen och bandspaghetti.
Publicerat den
29 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar