Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Satsen kan dubblas om många hungriga gäster dyker upp. Blanda äggen i mjölken, vispa, salta, sockra, blanda i mjölet, låt stå och svälla i en 1/2 timme. Skär fläsken i små bitar och lägg den på ugnsplåten, in i den 225" varma ugnen med plåten, när fläsket är färdig stekt, så ta ut plåten och låt den kallna lite, häll över smeten och grädda i ugnen, ca 30-40 min. Man ser när den är färdig, mörkt brun, ej svart i färgen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.