Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Den som mamma gjort sen jag var liten. Till en långpanna gjorde hon alltid dubbel sats för att det skulle räcka till alla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut fläsket i en långpanna och bryn det knaprigt i ugnen i 7-8 min på 225 grader.
  2. Häll sedan smeten över och grädda i 20-25 min. Gör man dubbel sats får det vara inne lite längre för att bli genombakt.
  3. Servera med lingonsylt och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.