Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott, dubbla gärna om ni är många. Skär fläsket i små bitar så det blir jämt. Servera ärtsoppa först.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och salt i en skål. Tillsätt mjölken lite i sänder,vispa till en jämn smet. vispa sist i äggen. Skär fläsket i små tärningar. Bryn dom i stekpannan och sedan häll över i långpanna.Häll smeten över fläsket. Grädda i mitten av ugnen tills pannkakan fått en gyllenbrun färg, ca 20 minuter i 225 grader.
  2. Servera med hjortronsylt eller en annan sylt.
  3. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.