Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskrulader med lök och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Av billigare styckningsdelar från grisen kan man skära skivor och steka som rulader. Kryddningen kan varieras på olika sätt. Här har jag använt rosmarin, som är en bra krydda till fläskkött. Man kan också tänka sig curry eller sellerisalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttskivorna med salt, peppar och rosmarin. Rulla ihop dem till rulader och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna i matfett i en stekpanna. Ta upp dem.
  2. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Fräs lök och paprika i stekpannan. Häll över buljong och soya. Lägg tillbaka köttet och låt det hela eftersteka på svag värme under lock ca 20 minuter eller tills köttet är mört.
  3. Ta bort tandpetarna före serveringen. Servera med potatis och broccoli och gärna också någon råkostsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.