Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskschnitzel Cordon Bleu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ut en fjärilskotlett och banka ut den till ca 4 mm tjocklek.
  2. Lägg på 1 skiva ost och en skiva skinka. Vik dubbelt, salta och peppra.
  3. Vänd först i vetemjöl, sedan i lättvispat ägg, klappa till sist in ströbrödet. (Detta förfarande kallas dubbelpanering).
  4. Värm rikligt med smör i en stekpanna, stek när smöret är gyllenbrunt. Ös och vänd ofta tills schnitzeln har fått fin färg.
  5. Servera genast med potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.