Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gjorde detta recept med fläskkotlett istället. _Det gick bra det med. :) Bilden gör inte rätten riktigt rättvisa, så ladda gärna upp en annan om ni har möjlighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor. Stek dem i matfett ca 5 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och håll det varmt. Vispa ur pannan med vattnet.
  2. Rör ner apelsinskal, crème fraiche och rosmarin i pannan. Om rosmarinen är färsk använd endast bladen. Lägg ned köttet och låt det sjuda några minuter.
  3. Servera med jasminris och sockerärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 15 juli 2011

    Super god!!! klar 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.