Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfile med paprika/chili (Storkok)

 
  • Serverar: 7-8 portioner
Skriv ut

Rätt som går fort att laga och lätt att göra mycket av.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla fläskytterfilén. Bryn den i en gryta, salta och peppra. Skär paprikan i små bitar och lägg i tillsammans med hela små champinjoner. Stek med några minuter. Ha sedan i grädde och creme fraiche Krydda med resterande kryddor efter tycke och smak och salta lite extra. Låt puttra 10 minuter och servera sedan med valfri pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.