Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilé med sötpotatis

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär potatis och lök i bitar. Fräs det i smör i en traktörpanna. Tillsätt grädde, marinad och soja. Låt det koka ca 10 min. Skär köttet i skivor och bryn det i smör i en stekpanna. Salta. Lägg ner köttet i såsen och låt allt puttra några min. Strö över persilja. Servera med mango chutney och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.