Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilégryta med choritzo och paprika

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Tänk vad lite rester kan göra susen och bli en god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i centimetertjocka skivor, gröp ur choritzoköttet ur skinnet och skär i mindre bitar. Bryn detta i smör och krydda med salt och peppar, vispa ur med lite vatten och lägg allt på ett fat. Häll grädde, crème fraiche, kalvfond, oyster sås, sweet chilisås i en gryta och värm på medel, lägg därefter i osten och låt den smälta ner. Hacka paprika och lök och bryn i panna häll därefter ner i grytan. Blanda även ner köttet och korven samt skyn i grytan och rör runt, krydda med paprikapulver och chilipulver samt soya och låt puttra i 15-20 minuter. Servera med potatis, ris eller pasta och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.