Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilégryta med mango chutney och ingefära

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

I kväll komponerades denna rätten ihop, det blev mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna, strimla fläskytterfilén och hacka purjolöken.
  2. Stek fläskytterfilé, champinjoner och purjolök. Häll i bambuskott och spad, låt allt koka upp. Tillsätt mango chutney, koriander, kalvfond, kinesisk soja, grädde och creme fraiche. Tillsätt koriander och smaka av med salt och peppar. Låt koka i 10 minuter.
  3. Önskas mer sås kan man tillsätta 1 dl vatten tillsammans med bambuskotten och spadet. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Garposkennel 13 januari 2013

    Blev en jättegod söndagsmiddag med lite nudlar till.Full pott från oss alla i familjen.

  • malund68 13 januari 2013

    Så skoj att ni gillade det! Tack för kommentaren:-)

  • HUMPILA 3 mars 2013

    Testade denna rätt idag.Klar 5:a från mog.Helt underbar.

  • dijlah 17 mars 2013

    Provade denna rätt igår och den blev mkt uppskattad!

  • gerdann 5 oktober 2014

    Jättegod gryta. Hade inte ingefära och koriander hemma men den smakade bra ändå. Lade i en i en påse wokgrönsaker också. Klar 5:à.

  • malund68 5 oktober 2014

    Tack!! Roligt att du gillar den, nästa gång ska jag prova att ha i wokgrönsaker!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.