Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flätad fläskfilé

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Supergod grillad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i tre delar på längden, men låt den sitta ihop längst upp. Fläta ihop och fäst ihop nedre ändarna genom att sticka en kvist rosmarin genom dem.
  2. Hacka resten av "rosmarinbarren" så att du har ca 1.5 msk. Blanda soja, olja, peppar (efter behag) och den hackade rosmarinen och marinera köttet i detta ett par timmar.
  3. Grilla på grillen tills köttet är genomstekt och skär sedan i bitar. Servera med gönsallad, potatissallad/potatisklyftor och grillsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.