Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flamberade bananer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 minuter
Skriv ut

Med farinsocker honung och rom

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält farinsockret med honung . Lägg i bananerna och stek dessa ca 1,5 min på varje sida. Häll därefter på rom och flambera dessa. Lägg bananerna på tallrikar häll över lite av den goda såsen på bananerna Servera med vanilj eller yoghurt glass.
  2. Vill man göra det extra fint kan man garnera med jordgubbar och citronmeliss

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.