Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flamberade plommon med vaniljkräm

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Servera flamberade plommon med kräm av vanilj efter varmrätten. Krämig och god efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och kärna ur plommonen.
  2. Skär i bitar och värm i panna.
  3. Häll på cointrue och tänd sedan på.
  4. Ta bort skalen på ¾ av nötterna och blanda med plommonen.
  5. Lägg upp på fat och garnera med resten av nötterna.
  6. Blanda créme fraiche med vaniljsocker.
  7. Servera krämen till plommonen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.