Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flan de la Tieta Maria Rosa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fantastisk flan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud gräddmjölken. Vispa samman socker och ägg. Vispa ner gräddmjölken eller grädden.
  2. Jag brukar koka en limefilésockerlag och servera till
  3. Bränn ca 1 msk socker och lite vatten i botten av formen direkt på plattan
  4. Fyll portionsformarna till ca tre fjärdedelar. Grädda ca 45 min i 200 grader i vattenbad. Låt gärna formarna vila i kylen tills nästa dag. dom blir kompaktare och mycket godare då.
  5. Kan med fördel smaksättas med kanel & apelsinskal eller annat gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.