Saftig stek med god hemgjord potatissallad som har det mesta. Snabbt, enkelt och gott!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader.
- Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och svartpeppar. Bryn köttet i smör och lägg det sedan på ett ugnsgaller. Baka köttet i ugnen i 20-25 minuter.
Ta sedan ut och låt vila i minst 5 minuter.
- Dela den kokta potatisen och blanda med kapris, persilja, majonnäs, senap och äpplet, delat i bitar.
- Skala rödlöken och skär den i skivor, lägg skivorna i en bunke med vinägern och låt stå i 5 minuter.
Blanda sedan löken med potatisblandningen.
- Innan du serveras så vänd ner spenaten och smaka av med salt och peppar.
Tranchera köttet i tunna skivor och servera till potatissalladen.
Publicerat den
9 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar