Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flankstek med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig stek med god hemgjord potatissallad som har det mesta. Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och svartpeppar. Bryn köttet i smör och lägg det sedan på ett ugnsgaller. Baka köttet i ugnen i 20-25 minuter. Ta sedan ut och låt vila i minst 5 minuter.
  3. Dela den kokta potatisen och blanda med kapris, persilja, majonnäs, senap och äpplet, delat i bitar.
  4. Skala rödlöken och skär den i skivor, lägg skivorna i en bunke med vinägern och låt stå i 5 minuter. Blanda sedan löken med potatisblandningen.
  5. Innan du serveras så vänd ner spenaten och smaka av med salt och peppar. Tranchera köttet i tunna skivor och servera till potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.