Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarn på prästost

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Dessa flarn är ett perfekt tilltugg till ett bättre glas vin. Pröva till en bättre Amarone.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 g. Lägg alla ingredienserna förutom ägg i en matberedare och mixa ihop. Rulla till 3 cm breda cylindrar. Låt vila i kylen. Skiva i 1 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med smörpapper. Pensla med uppvispat ägg och toppa med riven ost. Grädda i ca 10 minuter.
  2. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.