Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarntårta

 
Skriv ut

Den här måste stå ett tag med gädde på för att man ska kunna skära den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det blir 4 tårtbottnar av receptet
  2. Blanda allt och dela degen i 4 lika stora delar
  3. Forma runda bottnar på smörad och mjölad plåt
  4. Grädda i 225 grader tills bottnarna är gyllene
  5. Ta de från plåtarna ganska omgående behöver bara stelna lite Läggs plant och låt svalna
  6. Vispa grädde och bred emellan och ovanpå och strö över rödvinbär Bör få stå och mjukna med grädde i någon timme annars går det inte att skära
  7. Gott

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.