Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarntårta.

 
Skriv ut

Denna flarntårtan är inte samma som dom som andra. Jag har gjort denna flarntårtan sen början på 80 talet och den är så god. Bottnarna kan bakas i förväg men lägg inte ihop dem förrän strax innan servering. Godas är den med fromage eller glass.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka mandeln fint och blanda alla ingredienserna i en kastrull. Låt det sjuda upp under omrörning, men inte koka. Det blir tre bottnar av den här smeten, och de gräddas i smord pannkakslagg. Bred ut smeten något, den flyter sedan ut vid gräddningen. Grädda i 150 grader i 15-20 minuter. Bottnarna får kallna lite innan de lossas med stekspadar och läggs plant. Gör fromagen efter anvisning på paketet. Lägg ihop bottnarna med fromage eller skivad glass emellan och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.