Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarntårta

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Rita två rundlar 24 cm i diameter på bakplåtspapper. Lägg dem på plåtar. Finhacka mandeln. Lägg hacket i en kastrull med de övriga ingredienserna. Hetta upp under omrörning. Fördela smeten i rundlarna,och bred ut den. Det flyter ihop sedan under gräddningen till en jämn kaka. Grädda i 8-10 minuter. Låt bottnarna svalna något på plåten, innan de lossas. Lägg ihop bottnarna med fyllning i mellan strax före servering. Jag brukar ha gräddvaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.