Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarntårta med äppelfyllning och kanelgrädde

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett intressant recept från 1995...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, socker, nötter och smält smör i en bunke. Det blir en grynig blandning som inte håller ihop.
  2. Rita 3 rundlar, ca 24 cm i diameter, på bakplåtspapper. Fördela blandningen på rundlarna.
  3. Grädda i 175° 10-15 minuter.
  4. Lossa bottnarna när de svalnat.
  5. Vispa grädden och smaksätt med kanel och socker.
  6. Bred äppelmos och grädde på två bottnar.
  7. Lägg ihop. Placera den tredje bottnen överst.
  8. Låt tårtan stå kallt minst 2 timmar före serveringen. Dekorera med fräscha tunna äppelklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.