Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarntårta med jordgubbsmousse och choklad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har ej provat detta recept men det ser gott ut,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Rör smör och socker smidigt. Blanda i havregryn och grädde.
  3. Värm en stekpanna, 22 cm i diameter, i ugnen. Lägg en tredjedel av smeten i pannan och tryck ut med baksidan av en sked. Smeten flyter ut i ugnen.
  4. Grädda i ca 15 minuter till fin färg. Ta ut och låt svalna ett par minuter. Stjälp upp på bakpapper och upprepa två gånger.
  5. Pensla bottnarna med smält choklad. Vispa ihop moussen med mjölk enligt anvisningarna på förpackningen.
  6. Lägg ihop flarnen med mousse emellan och toppa med vispad grädde och jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.