Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flatbröd från Sardinien

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Baka flatbröd inspirerade från Sardinien och välj dina tillbehör, enkelt och bra till plockmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda polenta, mannagryn, salt och sesamfrön.
  3. Tillsätt vatten och knåda ihop till en deg.
  4. Dela degen i åtta delar och kavla ut brödkakorna på mjölat bakbord.
  5. Lägg brödkakorna på bakplåtspapper och grädda i varm ugn 8-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.