Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flatrökt ål med äggröra och kavring

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Något gott inför påsken... Smaken av rökt ål, len äggröra och mustig kavring är ett praktexempel på att det enkla ofta är det goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den rökta ålen i centimetertjocka skivor.
  2. Vispa ihop ägg, grädde och hackad gräslök. Salta och peppra. Häll smeten i en teflonbelagd panna och rör hela tiden tills konsistensen blir krämig.
  3. Lägg upp äggröran på smörad kavring och garnera med ålskivorna. Mums!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Starrarpskan 21 juli 2009

    Hade detta som förrätt i helgen, och det blev mycket uppskattat. Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.