Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Floyds BBQ sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta har jag fått av min granne som lyckades få tag på receptet från ett tv-program med den kända tv-kocken Floyd. Jag använder såsen till både grillat, ugnssekt kyckling eller till fläskkött. Kanonsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa svartpeppar lite grovt.
  2. Koka ihop alla ingredienser utom smöret, som tillsättes då såsen kokat klart (som en redning). Ju längre såsen kokar/sjuder desto smarrigare blir den. Späd med lite vatten då och då.
  3. När såsen kokat klart, ta av från plattan och rör i smöret. Ätes kall eller varm och kan förvaras i kyl cirka en vecka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christlmaria 2 maj 2011

    Vi åt såsen kall till grillspett bestående av chorizokorv, fläskfile och rostbiff. Fantastiskt god!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.