Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffig blåbärspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ingredienserna till pajdegen i en mixer. Låt degen vila i kylskåp i en timme innan du trycker ut den i en stor pajform. Förgrädda i 200°ugn i 10 minuter.
  2. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa sen ner sockret. Rör ner blåbären försiktigt och häll smeten i pajformen.
  3. Grädda pajen i 30 minuter i 175°C, låt den svalna och servera som den är eller med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.