Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffiga bananmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Åh vad gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Smält margarinet samtidigt som du vispar ihop ägg och socker tills det börjar vitna.
  3. Häll i margarinet, bakpulvret och vetemjölet i smeten. Rör om.
  4. Mosa bananerna tillsammans med yoghurten i en skål, när det är slätt rör du ner det i smeten.
  5. Fyll muffinsformarna till hälften och grädda i mitten av ugnen i cirka 10-12 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.