Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffiga kokosrutor

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Skum är alltid gott godis!

Ingredienser

Instruktioner

lös upp gelatinpulvret i det kokande vattnet. Blanda ihop alla ingredienser och vispa med elvisp i 30 minuter. Blanda ihop kakao och cocos på botten i en långpanna. Det ska täcka botten. Bred sen ut smeten ovanpå. Täck sen smeten med lika dan blandning av kakao och cocos. Låt stelna i ca 30 minuter. Skär sen i fyrkanter cirka 5x5cm. Doppa de kladdiga kanterna i kakao och cocos blandning. Lägg upp på fat och servera!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cissi38 3 september 2009

    Åh detta receptet har jag letat om.Fick det för många år sedan av min framlidna svärmor

  • soccermum 22 oktober 2011

    Gjorde dessa idag med några små justeringar efter ett annat recept jag haft sedan jag var barn :) MUMS! 1 äggvita 5 dl socker 1 dl florsocker 1 dl kallt citronvatten (1 pressad citron+vatten upp till 1 dl) 1½ dl kokande vatten 1½ msk gelatinpulver kakao kokos tillvägagångssätt enl ovan ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.