Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffmums

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Kokosbollar eller gräddbullar- kärt godis har många namn. Baka egna fluffiga och mjuka marängbollar doppade i choklad, nötter och kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Tillsätt glykossirap, socker och vaniljsocker, lite i taget under kraftig vispning. Vispa till en fast smet. Lägg smeten i en spritspåse. Ta ut rundlar ur kexen, ca 5 cm i diameter. Spritsa på smeten. Ställ kakorna i kylen i ca 3 timmar.
  2. Bryt chokladen i mindre bitar, tillsätt oljan. Smält den i mikro eller över ett vattenbad. Doppa kakorna i chokladen och sedan i kokos eller nötter.
  3. Förvara kakorna i kylen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.