Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande drake

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En variant på kyckling super god när ja bjöd på denna rätt så trodde många att det var fläskfile så mört o fint blir köttet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med vitpeppar, låt dra en stund. Salta och bryn runt om, lägg dem i en gryta.
  2. Tillsätt 2.5dl portvin och koka till köttet är genom kokt(ca 15min). Ta ur filéerna ur grytan och pressa i en vitlöksklyfta. Slå i grädde i skyn.
  3. Låt koka till lagom sås konsistens(krämig). Tillsätt champinjoner och lägg tillbaka kycklingen i såsen.
  4. Servera gärna med pressad potatis och lite sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.