Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande "Ingelsta"

 
Skriv ut

Flygande kalkon ;-) som du serverar med ett gott ris och sallad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Stek kalkonsnitzlarna i matfett i en stekpanna. Krydda.
  3. Skär i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form.
  4. Skala och skiva bananerna och lägg dem ovanpå snitzlarna. Strö på jordnötterna.
  5. Vispa grädden och smaksätt med chilisås, bred överst i formen.
  6. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  7. Sätt in formen i mitten av ugnen och tillaga ca 20 minuter, passa så att det inte bränns.
  8. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.