Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jacob

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En gammal klassiker som dyker upp här hemma då och då, något modifierat recept! Baconet och vispgrädden är utbytta men går sjävklart att ta tillbaka!

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i bitar och bryn dom i smör under omrörning, salta och peppra . Lägg kycklingen i en ugnsfast form och skiva bananerna och fördela dom över kycklingen. Strö över jordnötterna och häll över matlagningsgrädden som du blandat med chilisåsen och saltat och pepprat. Grädda i ugnen på 225 grader ca 20 minuter. Servera med ris och en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.