Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jacobina

(1 kommentar)  
Skriv ut

Supergott och superlätt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i 1 cm tjocka skivor och stek dem hastigt i stekpanna. Skiva purjon och låt den och curryn fräsa med köttet ett par minuter. Häll över crème fraiche och smaksätt med kalvfonden. Låt småkoka några minuter. Blanda i skivad banan mot slutet. Servera med ris.
  2. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 13 februari 2011

    Gott och lätt. Tillsätt gärna en paprika för lite färg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.