Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kyckling med baner och nötter. *tummen upp*

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur den grillade kycklingen och dela den i mindre bitar. Lägg bitarna i en ugnssäker form. Skär bananerna i skivor och lägg på kycklingen. Vispa grädden, inte för hårt. Blanda i chilisås och salladskrydda. Häll blandningen över kycklingen och sätt i formen cirka 15 minuter i ugnen.
  2. Skär nu baconskivorna i småbitar och knaperstek dem. Tag formen ur ugnen. Höj ugnsvärmen till 225 grader. Strö över nötterna och baconbitarna, men lämna fettet i pannan (viktigt). Sätt in formen 5-10 minuter i ugnen.
  3. Servera direkt med ris och en grönsallad.
  4. Lämpar sig inte att frysa.
  5. Bon appétit :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • trampolin 15 april 2008

    Det var gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.