Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva och bryn svampen lätt.
  3. Vispa samman grädde, crème fraiche och chilisås eller ketchup. Häll gräddblandningen över kycklingen. Fördela skivade bananer, bacon och svamp ovanpå. Gratinera i 225°C, 15-20 min. Strö över jordnötterna när halva gratineringstiden gått.
  4. Servera rätten med kokt ris och en blandad sallad smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • misimurf 27 augusti 2008

    Väldigt god och lättlagade. Men jag tycker att det blev för lite sås. Nästa gång kommer jag öka på såsmängden och krydda rätten lite.

  • Josses 24 oktober 2010

    Gjorde denna idag till sonens födelsedagskalas. Tog Karl-Johansvamp i stället för champinjoner, tog även lite mer sås, så i kommentaren före att det var lite lite sås. Alla tyckte det var så gott! Blir en klar 5:a från oss. KOmmer att göra den igen. Mvh Christina / Josses

  • Topzy66 2 juni 2014

    Hej! Denna rätt gjorde vi i familjen igår.. Klar 5:a ifrån oss. Med vänlig hälsning ann-louise

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.