Gör så här
Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva och bryn svampen lätt.
Vispa samman grädde, crème fraiche och chilisås eller ketchup. Häll gräddblandningen över kycklingen. Fördela skivade bananer, bacon och svamp ovanpå. Gratinera i 225°C, 15-20 min. Strö över jordnötterna när halva gratineringstiden gått.
Servera rätten med kokt ris och en blandad sallad
smaklig måltid
Väldigt god och lättlagade. Men jag tycker att det blev för lite sås. Nästa gång kommer jag öka på såsmängden och krydda rätten lite.
Josses24 oktober 2010
Gjorde denna idag till sonens födelsedagskalas.
Tog Karl-Johansvamp i stället för champinjoner, tog även lite mer sås, så i kommentaren före att det var lite lite sås. Alla tyckte det var så gott! Blir en klar 5:a från oss. KOmmer att göra den igen.
Mvh Christina / Josses
Topzy662 juni 2014
Hej!
Denna rätt gjorde vi i familjen igår..
Klar 5:a ifrån oss.
Med vänlig hälsning ann-louise
Väldigt god och lättlagade. Men jag tycker att det blev för lite sås. Nästa gång kommer jag öka på såsmängden och krydda rätten lite.
Gjorde denna idag till sonens födelsedagskalas. Tog Karl-Johansvamp i stället för champinjoner, tog även lite mer sås, så i kommentaren före att det var lite lite sås. Alla tyckte det var så gott! Blir en klar 5:a från oss. KOmmer att göra den igen. Mvh Christina / Josses
Hej! Denna rätt gjorde vi i familjen igår.. Klar 5:a ifrån oss. Med vänlig hälsning ann-louise