Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jakob

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Otroligt god och mättande maträtt!

Ingredienser

Instruktioner

1. Strimla och bena broilern. Lägg bitarna på ett smort ugnssäkert fat. 2. Stek baconskivorna och sedan champinjonerna. Lägg dem på broilerbitarna tillsammans med skivad banan. 3. Vispa grädden till skum och blanda i chilin. Häll alltsammans över broiler-, bacon-, champinjon- och bananbitarna. 4. Grädda i 225 grader 15 - 20 min. Lägg på nötterna när halva gräddningstiden återstår.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • epi 6 mars 2008

    Du får komentaren direkt. Det här är super gott Skönt att ha allt klart på en gång. .Barndoms minnen. Härligt

  • Lilla_Mymlan 5 februari 2009

    Detdär låter jättegott. Tror det blir fredagsmiddag imorgon hemma hos oss :-)

  • Yvon 28 oktober 2010

    Min faster gjorde samma i tiderna...o blev en storan favorit! Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.