Nu är jag tillbaka i barndomen när mamma hade flaskor stående i söderfönstren.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Å sånt vin är jättegott. Fick receptet av en från Jämtland. Hon kallade det för blåbärsvin. Men det gjordes på samma vis.
Blir det verligen vin?? Är det inte saft??
Kan man använda andra bär med? :)
Blir det mycket sött? Kan man använda mindre socker?
Har någon gjort fönstervin el. solvin med exempelvis mandarin o kanel?
Ledsen, men det här är inget som jag kallar vin.
Nu har jag provsmakat andra omgången! Gott som måltidsdricka, inte som saft, men sött. (Lät det stå 3 veckor trots bären flöt upp på 5 dagar) Första jäste över!! :-( , tänk på att ställa på något. (Fläckar!!()