Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FÖRKLÄDDA FISKBULLAR

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god vardagsrätt,som är lätt att göra och smakar gott, förutsatt att man gillar fiskbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa sönder fiskbullarna, blanda i den rivna osten och gräddmjölken. Lägg massan i smörad eldfast form. Klicka över några smörklickar. Gratinera i ugn 225 grader cirka 20 minuter.
  2. Servera med potatis och en tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingbrittan 21 oktober 2010

    Tack gunma för ditt recept på fiskbullar enkelt att göra och oftast sådant man har hemma.Det blev en fullträff. Mvh ingbrittan i Uddevalla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.