Det är lätt att förlora ägg i en poaching-pan...den godaste helg-frukosten! God brunch likaså med korv eller andra tillbehör du tycker om.
Instruktioner
- Smöra äggformarna i pannan med lite smör.
Knäck äggen i formarna.
- Häll lite vatten i pannan mindre än hälften av pannan.
För mycket vatten gör att vattnet kokar upp på äggen.
- Lägg formarna i pannan.
Sätt på locket.
- Låt vattnet koka upp och koka äggen max 2-3 minuter.
- Lägg två skivor skinka på varje brödskiva och lägg de pocherade äggen ovanpå.
- Salta och peppra äggen efter smak.
Servera med tomater stekta eller färska.
- Det är lätt att förlora ägg i en poaching-pan...det är en så god helgfrukost! Vi köpte vår panna hos Duka för några år sedan. Har du vägarna förbi England köp en "poaching-pan" det är en frukost -värd investering! När vi har gäster är det är "Poached egg" som är önskefrukosten...
Publicerat den
31 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar