Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förlorade ägg - Poached egg

 
Förlorade ägg - Poached egg Förlorade ägg - Poached egg Förlorade ägg - Poached egg Förlorade ägg - Poached egg
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det är lätt att förlora ägg i en poaching-pan...den godaste helg-frukosten! God brunch likaså med korv eller andra tillbehör du tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra äggformarna i pannan med lite smör. Knäck äggen i formarna.
  2. Häll lite vatten i pannan mindre än hälften av pannan. För mycket vatten gör att vattnet kokar upp på äggen.
  3. Lägg formarna i pannan. Sätt på locket.
  4. Låt vattnet koka upp och koka äggen max 2-3 minuter.
  5. Lägg två skivor skinka på varje brödskiva och lägg de pocherade äggen ovanpå.
  6. Salta och peppra äggen efter smak. Servera med tomater stekta eller färska.
  7. Det är lätt att förlora ägg i en poaching-pan...det är en så god helgfrukost! Vi köpte vår panna hos Duka för några år sedan. Har du vägarna förbi England köp en "poaching-pan" det är en frukost -värd investering! När vi har gäster är det är "Poached egg" som är önskefrukosten...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.