Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrätt med tomatmarmelad och parmaskinka m.m.

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Härlig förrätt som går att förbereda. Trevligt med en tallrik med lite plock till var och en. Annorlunda smaker som passar fantastiskt bra ihop. Väl värt att prova trots lite pyssel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatmarmelad: Skålla och kärna ur tomaterna och skär dem i bitar. Koka tomater, sockercitron, vanlilj och kardemumma i 5minuter. Mixa med mixerstav. Blandapektin med 10 gr socker. Rör ned detta i tomatblandningen. Fyll små rengjorda burkar.Låt stelna.
  2. Alla gäster får en egen tallrik med lite av varje på- Stjälp upp tomatmarmeladen på en tallrik tillsammans med en "liten hög" lantchips, parmaskinka, färskbasilika och philadelhiaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.