Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrättssallad med rödbetor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med färska rödbetor

Ingredienser

Instruktioner

Skär inte bort rotspetsen, och skala inte rödbetorna före kokningen. Då förlorar de mycket av sin färg. Koka rödbetorna ca 15 minuter, spola dem under kallt vatten tills de svalnat. Skala och skär rödbetorna i tunna skivor. Skala och skiva rödlöken tunt. Rör ner saltet i yoghyrten. Grovhacka valnötterna. Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar och lägg rödbetsskivorna ovanpå. Fördela rödlöken över och klicka på yoghurten Strö över de hackade valnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.