Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrättssandwich med lax, räkor och rom

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här eleganta förrätten har allt det goda från havet, lax räkor och rom. Bjud den som inledning till middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och ägget. Dela laxskivorna på längden. Skär citronen i klyftor. Skär ägget i fyra klyftor. Dela körsbärstomaterna. Bred brödskivorna med bordsmargarin och skär bort kanterna.
  2. Arrangera pålägget vackert på brödskivorna. Lägg ett sallatsblad och en äggklyfta på varje brödbit. Skeda på rommen. Lägg räkorna ovanpå ägget. Snurra laxskivorna till rosor och lägg på.
  3. Dekorera med citron, körsbärstomat, dill och gräslök. Avsluta med att spritsa på majonnäs. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 17 mars 2009

    Supergott! Hade detta i lördags och alla var helförtjusta. MVH Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.