- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En potatissallad jag rekommenderar till ex grillfesten eller studenten.
Instruktioner
- Skrubba potatisen och koka den i saltat vatten,
Blanda smman dressingen och smaka av med salt och peppar.
- Häll från kokvattnet på potatisen och låt den ånga av en stund. Häll över dressingen och låt kallna .
- Låt gärn stå i kylen till nästa dag,
- Skär av sparrisens träiga ändbitar och dela sparrisen i mindre bitar. Förväll sparris och ärter kort tid så den behåller spänsten. Spola direlt i kallt vatten direkt efter.
- Blanda ner resterande ingredienser ca 20 minföre serveringen, så behäller grönsakerna sin färg.
Publicerat den
11 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En god sallad men även om jag gillar mozzarella så tyckte jag inte den passade in så bra.Konstigt! Mvh/Bodilla
Ännu godare dag 2!! /Bodilla