Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Försommarens potatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En potatissallad jag rekommenderar till ex grillfesten eller studenten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen och koka den i saltat vatten, Blanda smman dressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Häll från kokvattnet på potatisen och låt den ånga av en stund. Häll över dressingen och låt kallna .
  3. Låt gärn stå i kylen till nästa dag,
  4. Skär av sparrisens träiga ändbitar och dela sparrisen i mindre bitar. Förväll sparris och ärter kort tid så den behåller spänsten. Spola direlt i kallt vatten direkt efter.
  5. Blanda ner resterande ingredienser ca 20 minföre serveringen, så behäller grönsakerna sin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bodilla 16 maj 2008

    En god sallad men även om jag gillar mozzarella så tyckte jag inte den passade in så bra.Konstigt! Mvh/Bodilla

  • bodilla 17 maj 2008

    Ännu godare dag 2!! /Bodilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.