Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förvandlade fiskbullar

 
Skriv ut

En paté så enkel att göra att ingen kommer att tro dej.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa fiskbullarna med sin sås och tillsätt de uppvispade äggen och grädden. Smaksätt med lite örtsalt och färska kryddor, t ex gräslök eller dill.
  2. Häll smeten i smörad avlång brödform och grädda ca 30 minuter i vattenbad i 175 graders ugn.
  3. Servera med ärtor och "smögensås" från påse och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.