Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Foliegrillad regnbågsforell

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Går lika bra att grilla i ugnen som på grillen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp 4 stora ark av aluminiumfolie, lägg dit fisken. Fördela hackad gul- och rödlök, och de färska kryddorna inuti fisken, salt och peppra. Lägg sist dit maragrinet.
  2. Vi ihop paketen ordentligt och grilla på grill ca 15 minuter, i ugnen tar det ca 30-40 min.
  3. Servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.