Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fond - Fisk

 
  • Serverar: 5-10 portioner
Skriv ut

Ett alternativ till buljongtärning och dessutom utan tillsatsämnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i 1 centimeter stora bitar.
  2. Lägg i fiskrenset (ben, skin, huvud) och grönsakerna i en stor kastrull.
  3. Täck upp med vatten och koka upp. Skumma av och ha i kryddorna.
  4. Låt koka sakta i 10 minuter. Sila sedan av benen och koka ner till ca 1 liter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.