Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fondue med vit choklad och kola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Doppa jordgubbar eller sockerkaksbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg i fonduegrytan tillsammans med vispgrädden.
  2. Ställ grytan över måttlig värme och sjud långsamt under ständig omrörning tills chokladen smält och blivit slät och krämig.
  3. Lägg socker, sirap och smör i en liten kastrull och värm försiktigt tills allt blandats. Ta av från värmen och rör ner matlagningsgrädden.
  4. Ringla försiktigt kolasåsen över den vita chokladfonduen och servera med färsk frukt och kakor att doppa.
  5. Servera med: päron och ananas i klyftor, jordgubbar, sockerkaka med hasselnötter och italienska biscotti-kakor att doppa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.