Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Formfranska LCHF

 
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Väldigt gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna. Vispa äggen pösiga (det tar en stund). Smält smöret. Vispa ner smör och yoghurt i äggen och rör till sist ner de blandade torra ingredienserna. Låt degen svälla i 10 minuter. Smörj en form och klä med bakpapper, klicka ut degen. Pensla med vatten och strö vallmofrön över. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter (innertemp 90 grader). Känn efter med sticka att den är klar. Låt gärna brödet stå kvar på eftervärme en kvart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.