Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch Apelsinsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Nu i Januari när apelsinerna är som godast är denna sallad ett väldigt gott tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta lika delar isberg- och Rucolasallad. Filea två apelsiner och lägg ner i skålen tillsammans med salladen. Krama ur apelsinjuice ur 1 av de fileade apelsinerna ner ibland salladen. Blanda ner en ½ ask med Ica´s fetaost (+olja) i salladen.
  2. Rör om allt ordentligt.
  3. Precis innan servering saltar och pepprar du salladen och rör om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.